Alternative dåbsgaver

Alternative dåbsgaver

Alternative dåbsgaver

Hvis du ikke gider være personen, som giver endnu et flag eller sæt pastelfarvede skumdyr i dåbsgave, så læs med her. Du får nemlig forlag til alternative dåbsgaver, som både skaber glæde hos forældre og barn, og som du samtidig kan være rimelig sikker på, at ingen andre har fundet på.

Oplevelsesgaver for hele familien

Oplevelsesgaver er måske ikke lige det første, du tænker på, i forbindelse med en barnedåb. Men det burde det måske være. Der er nemlig rigtig mange, som har svært ved selv at planlægge ture ud, fordi livet bliver vendt lidt på hovedet, når babyen pludselig er der. Men det betyder ikke, at de fleste nybagte familier ikke gerne vil ud og opleve noget med deres baby.

Her kan oplevelsesgaver være en perfekt mulighed for at få planlagt en sjov, babyvenlig tur sammen. Det skal selvfølgelig ikke lige være bridgewalking eller et spaophold på et børnefrit hotel, men der er mange gode, familievenlige alternativer. Så hvis du gerne vil skabe glæde og skille dig ud til fester, er det en oplagt mulighed til en fed, anderledes dåbsgave.

Hvis den perfekte oplevelsesgave ikke allerede er sammensat, så du kan købe den direkte, så kan du selv sammensætte en oplevelse. Lav et sødt kort der beskriver hvad du har tænkt, samt beregn hvor meget det ca. vil koste. Du kan så vedlægge penge der som minimum dækker det beregnede.

Fokus på bæredygtighed

De fleste forældre går op i, at deres baby kun skal have det bedste af det bedste. Mange lægger for eksempel stor vægt på, at de kun anvender produkter uden parfume og farlige kemikalier. Men det er langt fra alle, som går op i bæredygtighed, når det kommer til deres børn, selvom de egentlig gerne ville.

Du kan være med til at give dem et skub i den rigtige retning med en bæredygtig dåbsgave. Der findes mange små mærker, som producerer legetøj eller tøj, som er fremstillet under miljøvenlige forhold, og som samtidig er økologiske og fokuserer på ordentlige arbejdsforhold under produktionen. Det er aldrig for tidligt at blive en bevidst samfundsborger, og med din hjælp kan det starte allerede fra dåben!