Brugt babyudstyr kan spare dig mange tusinde kroner

Hvis du ikke er interesseret i at bruge mange tusinde kroner på babyudstyr, når familien skal forøges, kan det være en rigtig god idé at undersøge mulighederne for at købe brugt, når der mangler nyt udstyr i hjemmet.

Der er rigtig mange baby familier, der køber de samme produkter, og som i sidste ende smider dem ud eller prøver at sælge dem brugt. Her kan du altså spare utroligt meget ved at gå efter det  brugte udstyr i stedet for også at købe nyt hele tiden.

Mange ting kan købes brugt

Du vil blive overrasket over, hvor mange ting, der kan købes brugt, når det kommer til babyudstyr. Det er klart, at hvis der er behov for, at produktet er nyt, skal du selvfølgelig købe det fra ny stand. Men rigtig mange produkter fungerer ganske fint, selv når du køber det brugt.

Tøj, barnevogne, kravlegårde og hvad der nu ellers kan være af udstyr til babyer, kan sagtens købes brugt, og på sigt kan det spare dig for mange tusinde kroner. Har du en god Telmore mobil dækning, kan du nemt hoppe på nettet og søge efter udstyr her og nu.

Flere giver ting videre gratis

Der er også mange børnefamilier, der vælger at give deres ting væk gratis, hvis de ved, at de ikke får yderligere børn, og dermed ikke kommer til at få brug for genstanden igen.

Her kan det eks. være en rigtig god idé at være medlem i nogle af de lokale Facebook grupper, hvor børnefamilier sælger eller giver ting væk, som de ikke har brug for. Der er især meget tøj og legetøj, der bliver givet væk gratis, fordi det som regel bare står og fylder.

Hvad mangler I at købe?

Det kan altså være en ret god idé at lave et overblik over, hvilket udstyr I mangler at få købt, og derefter undersøge hvad der kan købes brugt eller evt. hentes gratis hos familier, der ikke har brug for det mere.

Du vil blive overrasket over, hvor mange babyprodukter, der er rundt omkring i de mange danske familier, og når de er færdige med bruge dem, i den korte periode produktet er relevant, skal det jo bare ud eller sælges. Har du øje for et godt kup, kan du virkelig spare din familie for mange udgifter, hvis du begynder at handle brugt babyudstyr.

En baby behøver ikke at være dyr i drift

Selvfølgelig koster det penge at få en baby, men det behøver ikke at være så dyrt igen. Det vil blive dyrt, hvis du køber de smarteste og dyreste barnevogne, autostole, børnecykler, legetøj og hvad der nu ellers findes derude. Men hvis du handler brugt, kan du skære op imod 80% af udgifterne fra, og det er altså en sjat.

Husk så også på alle de ting, du kan få gratis, hvis du bare holder øje med gode tilbud og muligheder. Her kommer Facebook igen til sin ret, som virkelig har det med at fungere godt i denne situation.

Brugt babyudstyr kan spare dig mange tusinde kroner

Brugt babyudstyr kan spare dig mange tusinde kroner