Hvad skal man kalde sit barn, hvis man gerne vil have en håndværker i familien?

Det er svært at finde ud af, hvad man skal kalde sin nye baby, men hvis I gerne vil have en håndværker i familien, som kan renovere huset, så tyder det på, at I skal finde de traditionelle navne frem.

Der er nogle, der mener, at det er børn med traditionelle navne, som vil kunne stå for renoveringen af huset, når barnet selvfølgelig lige bliver lidt ældre.

Renovering af hjemmet

Man skal have en vis erfaring, hvis man gerne vil renovere hjemmet i et gør-det-selv-projekt. Der er mange forskellige elementer i et hjem, som man måske ikke lige har tænkt over til at starte med.

Elementer som vand, el og varme skal der være styr på, inden man kan fortsætte med meget andet. Hvis du står over for den helt store tur af hele hjemmet, kan det derfor være en fornuftig idé at rådføre dig med en ekspert inden for området – så kan du også tjekke, om vores navnehypotese holder stik. Du kan finde en god vejledning og rådgivning om renovering og byggeri på Byggeexpert.dk.

Når vand, el og varme er på plads, er de mest komplicerede opgaver løst, og I vil kunne begynde med at lave alt det sjove. Det kan være, at der skal lægges nyt gulv, males på væggene eller laves helt nye møbler.

En simpel gør-det-selv-løsning

Hvis du ikke er vild med, at det er dig, der skal stå for el, varme og vand, så kan du også få andre til det, men stadig få lov til at bygge møbler, male eller lægge gulv. Det er noget af det bedste ved gør-det-selv-opgaver. Der vil altid være noget, du kan gøre, uanset hvilket niveau og hvilken erfaring du har inden for området. Der er jo et eller andet fedt ved at kunne sige, at du helt selv har lagt gulvet eller malet væggen.

Møbler er også en mulighed, hvis du gerne vil undgå alt forarbejdet. Du kan også få folk til at lægge gulve eller male dine vægge, hvor der også vil blive efterladt et flot og professionelt resultat efterfølgende. Du kan i mellemtiden have lavet lækre møbler, som skal være med til at pryde din nærmest nye bolig.

Renovering af møbler

Det er ikke altid nødvendigt at købe nyt, hvis der er noget, som går i stykker eller bare er for gammelt. Oftest vil du kunne bruge nogle elementer fra et gammelt møbel til et nyt. Det kan være skabets håndtag, som du gerne vil sætte på det nye skab – eller at skabet er fint, men det er håndtagene, der hele tiden går i stykker.

Du kan også altid male dine møbler, hvis de trænger til nyt liv. Med træmøbler er det dog vigtigt, at du vælger at slibe møblerne ned først. Det vil sige, at selvom du har fået eksperter til at slibe gulvet, slipper du ikke helt for slibearbejdet. Når du har slebet møblet, kan du male det i hvilken som helst farve. Det afhænger kun af, hvilken farve du vil have til at stå inde i stuen.