Pas på dig selv og din holdning

Har du nogensinde tænkt over din kropsholdning? De fleste har ofte en tendens til at sidde foroverbøjet med en buet ryg, der er lige modsat en rank ryg. Måske har du ligesom mange andre fået at vide fra barnsben af dine forældre, at du skal rette ryggen. Det er der en helt særlig grund til. Desto ældre vi bliver, desto flere skavanker får vi. Hvis du har børn, bærer du sikkert ofte rundt på dem – det gælder både børn og babyer. Hvis du i forvejen døjer en smule med ryggen, så kan det få konsekvenser for din kropsholdning.

Heldigvis findes der den helt rette løsning – nemlig holdningskorrigerende tøj. Det kan du læse mere om nedenfor.

Holdningskorrigerende tøj til kvinder og mænd

Uanset om du er kvinde eller mand, har du mulighed for at finde holdningskorrigerende tøj hos forskellige forhandlere. Hvis du har børn, så ved du sikkert allerede nu, at for hver gang du tager dit barn eller baby op, så falder ryggen mere og mere sammen. Det kan få konsekvenser for kroppens sundhedsmæssige tilstand. Derfor er det vigtigt at gribe ind allerede nu, hvis du ved, at du har en usund kropsholdning. Mødre og fædre er på konstant overarbejde med små børn i huset. Derfor kan der også være tendens til ikke at gøre mere ved problematikken om for eksempel dårlig kropsholdning.

Hvis du har rygproblemer, dårlig kropsholdning og generelt døjer med flere kropslige skavanker, så kan du med fordel overveje at investere i holdningskorrigerende tøj. Hvis du har en tendens til at gå meget foroverbøjet, så kan det som udgangspunkt få konsekvenser for både nakke, skuldre og ryg. Hvis du har skader eller ømheder i ryggen, kan det ende med at plage dig resten af livet. Køber du en holdningskorrigerende T-shirt, så sørger den for, at reducere alle ømheder og smerter i ryg, nakke eller skuldre. Mange gange er denne type holdningskorrigerende tøj medicinsk dokumenteret og har dermed en reel effekt.

Brug holdningskorrigerende tøj i flere sammenhænge

Du kan både bruge holdningskorrigerende tøj på dit arbejde, i din fritid, eller når du træner. Fordelene med tøjet er netop, at din muskulatur bliver aktiveret og stimuleret.

Tøjet er produceret i materialer, som er af panterende NeuroBand teknologi. Denne sammensætning er netop med til at støtte og presse på en helt rigtig måde, således den har en effekt de rigtige steder. Fordelen er desuden, at det holdningskorrigerende tøj har en stor bevægelighed. Du skal derfor ikke være bange for, at du ikke kan bevæge dig, fordi tøjet sidder stramt. Det er ikke tilfældet. Dog skal du selvfølgelig være opmærksom på, at det er tøj, som sidder tæt ind til kroppen.

Du skal derfor kunne lide tætsiddende tøj, hvis du vælger at investere i holdningskorrigerende tøj. Derudover er fordelen, at det faktisk er lavet af åndbare materialer, som er svedtransporterende. Du kan derfor sagtens vælge at træne i T-shirten, hvis det er det, du ønsker. T-shirten kan både anvendes af mødre og fædre, der har brug for at fokusere på eget ve og vel og gøre mere eventuelle rygsmerter.

Støttende og aflastende BH for mødrene

Uanset om du lige er blevet mor eller ej, kan der være behov for en BH, der er holdningskorrigerende, og som støtter og aflaster. Ligesom den holdningskorrigerende T-shirt, har du også mulighed for at investere i en aflastende og ikke mindst holdningskorrigerende BH. Du kan både bruge den i situationer, hvor du er mere aktiv, men du kan også blot bruge den, når du sidder stille. Den aflaster både ryg, nakke og skuldre og så sørger den for, at du kan korrigere din holdning korrekt.

Pas på dig selv og din holdning

Pas på dig selv og din holdning