Skab gode rammer for kommende børn

I har endelig fundet et navn til den lille, men nu er det på tide at gøre boligen mere børnevenlig. Her kan du læse mere om vedligeholdelse og ting, I kan gøre med boligen, så den skal passe til jeres nye liv med børn.

Sørg for at badeværelset fungerer, som det skal

En af de ting, der måske vil komme til at overraske jer meget, når I får jeres baby i hus, er, at man bruger badeværelset til mange flere ting end før. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at lige det her værelse fungerer, som det skal. Måske kan man lave en lille opgradering, når man er i gang med at udbedre?

Husk, at du kommer til at lave mange ting med en hånd, efter din baby kommer til verden. Derfor er det smart at tænke på, at dette er noget som din bolig kan tilrettelægges for. Hvad med at installere smarte og flotte armaturer, der er nemme at betjene, men også kan give badeværelset et lidt mere opdateret look?

Mulighederne er mange. Jeres behov vil ændre sig drastisk, og hvis der er plads, så er det en god ide allerede nu at installere en lille station til bleskift på badeværelset. Alt, som I kan gøre strukturelt for at gøre den første tid lidt nemmere, er noget, som I kommer til at sætte stor pris på.

Børnesikring af bolig

Det er også en god ide at børnesikre boligen, efter man har fundet babynavn og inden man har fået babyen i hus. Der er mange ting, som kan blive ødelagt og potentielt være skadeligt for baby, og det er ting, som I skal tage hensyn til.

Hvis der er en trappe i boligen, skal dette sikres med porte, så der ikke sker nogen ulykker. Det er også en god ide at polstre skarpe kanter og sætte børnesikring på skuffe og skabe, der indeholder potentielt farlige genstande.

Black & Decker har fantastisk værktøj, som I kan bruge for at gøre børnesikringen meget nemmere og mere overskuelig. Der er meget, man kan gøre selv, men nogle gange skal man sørge for at tilkalde en professionel.

Indret det perfekte børneværelse

Når I har børnesikret boligen og gjort badeværelset børnevenligt, kan I gå i gang med det sjove – nemlig at indrette børneværelset. Der findes mange forskellige, smarte måder at gøre det på, så man slipper for at investere i nye ting, hver gang babyen vokser. Det sker nemlig meget hurtigt. I kan for eksempel investere i en vokseseng, så babyen kan vokse en god stund i den samme seng, inden I skal skifte.

Det er også en god ide enten at bygge møblerne selv (på en tryg og forsvarlig måde, selvfølgelig) eller købe dem brugt og selv reparere, hvis der skulle være noget. Der er nemlig ingen pointe i at købe det hele nyt for så at smide ud, når baby vokser fra det.

Indret børneværelset med tekstiler og møbler, der reflekterer jeres smag og stil. Tænk på, at det skal være et lunt og hyggeligt værelse med god stemning – så kommer I langt på vej med den perfekte indretning af børneværelse.

Skab gode rammer for kommende børn

Skab gode rammer for kommende børn