Udnyt den søde ventetid

Den søde ventetid kan nogle gange føles lang, hvis man har svært ved at vente på at baby melder sin ankomst. Selvom 9 måneder lyder af lang tid, så bliver de fleste alligevel overrasket over, hvor hurtigt tiden går. Oftest flyver de første mange måneder afsted, og man har travlt med at få styr på babytøj og babyudstyr, så man kan være klar til at baby melder sin ankomst. Når man så går ind i den sidste trimester, så har man pludselig nået alt det man skulle, og hvad er der så at give sig til udover at vente? Det får du herunder 3 bud på.

Fyld fryseren

Selvom ventetiden lige nu føles lang, så kommer den første tid med baby til at flyve afsted, og særligt i de første par uger kan det være svært at få noget fra hånden. Derfor kan det være en god idé at fylde fryseren med mad, som kan tøs op og varmes, når baby er født.

Når baby først er født, så er der mange ting, man skal vænne sig til, og selvom man har forberedt sig i ni måneder på at baby skulle komme, så er der alligevel nogle ting, man ikke har mulighed for at vænne sig til, førend baby er født. Brug derfor ventetiden på at fylde fryseren med mad, så du ikke skal bekymre dig om at få handlet ind og lavet aftensmad de første dage.

Retter der kan fryses kunne eksempelvis være lasagne, frikadeller, boller, gryderetter, pølsehorn m.fl., du vil med garanti blive glad for, at du brugte ventetiden på at lave frysebar mad, når først baby er født.

Sørg for at hvile

Når du går på barsel, så føles det i starten, som om du har masser af tid, du ikke ved, hvad du skal bruge på, men faktisk er barsel ment til at give dig ro og hvile, så du kan forberede dig på tiden, efter baby er født.

Det er hårdt at være gravid, og de fleste bliver overrasket over, hvor hårdt det faktisk er. Derfor er det enormt vigtigt at du får ro og hvile, så du kan få ladet batterierne op. Sæt en god film på og smæk benene op. Hvis du har brug for en middagslur så tag en middagslur. Det vigtigste er, at du ikke overanstrenger dig eller stresser over alle de ting, du føler, du burde have brugt tiden på i stedet for at ligge på sofaen.

Pak hospitalstasken

At pakke hospitalstasken lyder måske ikke som noget, man kan få en hel måned eller to til at gå med, men det er en god idé at starte i god tid, så du har tid og mulighed for at pakke om, eller hvis du kommer i tanke om, at du har glemt noget. Det giver ro i maven at vide, at der er styr på hospitalstasken, skulle baby pludselig melde sin ankomst.

Når det er gjort, så kan du også bruge tiden på sjove spilleautomater eller spillemaskiner, men husk kun at spille for et beløb, som du har råd til at miste.

Udnyt den søde ventetid

Udnyt den søde ventetid