Danmarks nye baby-darling

 

Sponsoreret indhold:

I Danmark har vi altid en god historik for at lave børne-super brands, som sælges i hele verden. De sidste år er der kommet en ny spiller på banen ved navn Konges Sløjd. På rekordtid har Emilie Konge skabt en lukrativ forretning og er nu på vej ude over landets grænser.

 

Med en farveskala der er matcher både drenge og piger, og enkle men søde mønstre har den unge designer lynhurtigt bygget et nyt super-brand op som har slået sig fast. Fra farverne hvid, creme og til brun, har man farveskalaen. Tilsæt nogle luftballoner i mønstret og du har opskriften. Så nemt kan det lyde, men vi ved alle, at det kræver meget mere end det.

 

Siden Emilie startede sin lille forretning er det gået stærkt. I starten var der 1 forhandler, men hurtigt kom flere på. Nu kappes de helt store butikker om at få lov til at forhandle produkterne.

 

Tøj og meget mere

Foruden tøjserien som primært indeholder bodystockings og leggins har Konges Sløjd en stor serie af tilbehør. Savle og hagesmækker, sengetøj, drikkedunke, bestik, sengerande og meget meget mere. Det kræver sin kvinde at banke den produktserie.

 

Det kunne ligne mere af det samme, men Konges Sløjd formår hele tiden at overraske. Det hele er gennemtænkt til mindste detalje og har mange gode features. Eksempeltvis er deres tallerkner i silikone. Det hænger af sig selv bedre fast på bordet og vælter ikke så nemt. Sådan har alle ting lige lidt ekstra, hvilket tydeligt viser en designer, som virkelig nørder i detaljerne. Der er helt sikkert lavet mange prototyper, før noget bliver sendt i produktion.

 

Vi spår Konges Sløjd en stor fremtid på det internationale marked. Ikke alle markeder ligner det danske, men mange kigger til den nordiske stil. Derfor har man som nicheproducent med et klart udtryk gode muligheder for at hente en stor omsætning i de omkringliggende markeder.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.