Gaver til både den nybagte mor og far

Når en ny verdensborger kommer til verden, så er det en stor begivenhed. Størst er det for forældrene, der får den bedste gave mange kan ønske sig. Sådan en begivenhed skal selvfølgelig fejres med gaver til de nybagte forældre. Barselsgaver eller fødselsgaver findes i mange afskygninger, og her får du inspiration til at vælge den helt rette fødselsgave til mor og far, der uden tvivl vil bringe glæde.

Fødselsgave til mor

Gode gaver er udvalgt med omtanke for anledningen og med afsæt i modtagerens smag. At blive mor, er noget helt særligt og det kan fejres på mange måder. Du kan selv komme forbi med en gave, eller du kan vælge at sende en gave. Hos blomstergiganten Bloomit, finder du et stort udvalg af blomster, gavekurve og dekorationer, som alle er rigtig fine i anledningen af en fødsel, og så kan du nemt få dem leveret direkte hjem til den nybagte mor på den dag, der passer bedst.

Bloomit har specielle mor-barn buketter. Det er meget populært at give i anledningen af en nyfødt, og oplagt at give i barselsgave eller fødselsgave til en nybagt mor. Find inspiration til den perfekte fødselsgave hos Bloomit, der tilbyder levering i hele landet.

Fødselsgave til far

Man må ikke glemme, at der udover moren også for det meste er en far i billedet. Det er derfor oplagt også at give en barselsgave til far. Han har også fortjent opmærksomhed og at blive forkælet. En god gave til far, kan være en gavekurv fyldt med en masse forskellige lækkerier, vin og specialøl. Kurven kan også være en barselsgave til mor og far, da den kan være fyldt med delikatesser, som begge forældre kan hygge sig med, når det er ved at være tid til at prioritere en date night derhjemme imellem bleer og babygylp. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af fine gavekurve, som er fyldt med en masse forskelligt; alt fra vin, specialøl, chokolade og blomster. Sammensætningen af gavekurven, er op til dig og kan kombineres på mange forskellige måder. I nogle gavekurve kan der puttes en plante i, som på den måde forlænger gaven og minder forældrene om den specielle gave fra dig.

Bloomit leverer i hele landet

Bloomit er en landsdækkende kæde, bestående af dygtige partnerflorister fordelt i hele landet. Det er dygtige blomsterdekoratører, som står klar til at forene blomster i en smuk buket eller trylle lækkerier om til flotte og indbydende gavekurve, som vil bringe glæde hos de nybagte forældre. Din blomsterhilsen bliver bragt til modtageren på den adresse, du har oplyst. Der kan også leveres til alle landets hospitaler, hvis du har behov for det. Bestil i dag, så leverer Bloomit for dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.