Når overgangen fra barn til voksen bliver svær

Det er ikke altid helt nemt at være ung. Der kan være mange ting der presser på og fylder meget og kan give nogle store udfordringer. Og selvom mange ønsker ligestilling, så er alle ikke lige stillede og nogle af brug for noget ekstra hjælp og støtte. Det er derfor der findes efterværn, hvor der er plads til alle. Det giver en rolig atmosfære som kan være en nødvendighed for unge der har det svært.

Muligheder for unge

Psykiske sygdomme og lidelser skal altid tages seriøst, selvom det ikke altid kan ses udenpå, så er det mindst lige så vigtigt som fysisk sundhed. Derfor er det vigtigt at gøre mentalt helbred til en prioritet og sprede viden omkring det. Det er vigtigt at kunne snakke omkring tingene og at finde en tryg atmosfære hvor det er en mulighed er nødvendigt. Ønsker du at finde ud af mere omkring efterværn og andre boligtilbud for psykisk syge unge, så kan du læse meget mere om det lige her.

Lær mere om Atriumhus

Atriumhus er et opholdssted og efterværn sted for unge der er psykisk syge. Det er et frit sted, hvor de har mulighed for at kunne være. Der mødes du altid med åbne arme og en tryg atmosfære. Der er en masse forskellige fællesrum, som frit kan benyttes, så der er mange muligheder for alle mulige aktiviteter. Det ligger et stille og roligt sted lige uden for en mindre stationsby. Det er et super hyggeligt sted, hvor der altid ligges vægt på at alle mennesker skal blive set på som lige og møder også de unge med den indstilling. Der udvises også altid respekt for de unge og alle deres forskelligheder. Der er altid mulighed for at blive lyttet til og behov, som altid prøver at blive mødt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.