10 babynavne i 2021 som sandsynligvis vil få dine børn til at tjene flere penge i fremtiden

For mange forældre er det vigtigt at give deres børn navne, som vil være en fordel for dem i løbet af livet. Vi har alle gået i folkeskolen med en person, som havde et navn, der var let at drille vedkommende med.

Det er dog ikke kun navne, som man skal være yderst kreativ for at kunne drille med, som forældre leder efter til deres børn. Også navne som de håber, kan vise sig at være indbringende for børnene i det lange løb. Michael Vestersen (læs mere om forfatteren her) kommer i de næste afsnit med 10 forslag til børnenavne, som har en god chance for at skaffe dine børn en indbringende fremtid.

Lars

Lars er måske ikke det mest populære barnenavn i Danmark, men tænker man over, hvilke personligheder, der bærer dette navn, så burde man måske overveje at navngive sit barn Lars.

Først og fremmest har vi den tidligere danske statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Han er muligvis ikke verdens rigeste mand, men har da i hvert fald bestemt muligheden for at trække en høj hyre hjem. Lars Seier er en anden Lars, som man må sige har skaffet sig selv en stor indkomst.

Mette

Vi fortsætter med dine politiske navne. Mette Frederiksen er det nuværende regeringsoverhoved i Danmark, og når en Mette når landet højeste post, så er det bestemt en mulighed at kalde sit nye pigebarn for Mette. Man har muligvis større chance for at blive rig ved at spille på et danske online casino end at være statsminister, men med et navn som Mette, har man gode chancer i livet.

Viktor

Viktor er ligeledes et navn, som har en klang af succes over sig. Her tænkes især på badmintonspilleren Viktor Axelsen, som har vundet det meste, en badmintonspiller kan drømme om.

Karen

I disse tider kan navnet Karen i visse kredse have en lidt uheldig klang over sig. Ikke desto mindre hedder en af de mest indflydelsesrige danske kvinder Karen, og hun er direktør i en decideret mandebranche, nemlig banksektoren. Går du efter en toppost til din lille pige, så er Karen ikke et dårligt bud.

Christian

Christian er et gammelt kongenavn, og det giver selvfølgelig automatisk en vis respekt om sig. Ikke nok med at Danmark igen på et tidspunkt får en Kong Christian, så hedder Danmarks største fodboldstjerne også Christian med efternavnet Eriksen. Meget bedre et navn bliver det næsten ikke.

Malou

Malou er ikke bare et godt pigenavn. Det har samtidig et internationalt skær over sig. Et internationalt navn bliver nok ikke mindre betydningsfuldt i fremtiden, så overvej gerne Malou, når deres barn skal døbes. Hun vil uden tvivl blive glad for det.

Kasper

Et af de flotteste navne på listen er uden tvivl Kasper. Gennem tiderne har mange store og indflydelsesrige danskere båret dette navn. Tilmed er Danmark så heldig at have en af verdens allerbedste fodboldmålmænd med dette navn, nemlig Kasper Schmeichel, som både holder buret rent i Premier League i England og på det danske landshold.

Pernille

Pernille er et godt gammelt dansk navn, som man ge pigebørn gennem tiden har nydt at hedder. I nutidens Danmark er Pernille et velkendt navn, da både politikere på højeste plan og topledere i erhvervslivet bærer dette forhåbentlig indbringende navn.

Bjarne

Bjarne er måske ikke det mest populære navn, men ønsker man en god fremtid for sit barn, er Bjarne måske ikke det værste navn at give ham. Vi kender alle den fantastiske cykelrytter Bjarne Riis, der som hidtil eneste dansker har vundet Tour de France. Derudover findes mange Bjarne’er i toppen af erhvervslivet.

Helle

Her har endnu et solidt dansk navn, som man store danskere har båret med stolthed. Man kommer naturligvis ikke uden om den tidligere danske statsminister, Helle Thorning-Schmidt, men også en anden kendt Helle har drevet det langt. Her tænkes selvfølgelig på Helle Valentin, der også er kommet helt til tops i en mandsdomineret branche, nemlig i IT-branchen hos IBM.

Konklusion

Som listen ovenover indikerer, så findes der mange danske navne, som på en eller anden måde øger dit barns chance for velstand i livet. Vælger man et af disse navne, så kan det ikke gå helt galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.