Få den bedste pris for din skrotbil

 

Vidste du, at du kan få en skrotpræmie for din gamle bil? Hvis du ikke helt ved, hvad vi taler om, så læs med her og bliv meget klogere på, hvad det vil sige, og hvordan du får den bedste pris.

 

Måske du har investeret i en ny bil og nu skal af med den gamle? Så er det en god idé at læse med her, for du kan formentlig sagtens få en skrotpræmie for din gamle bil. Især hvis du har en dieselbil, der er indregistreret før 2006, så kan gevinsten være lidt større end normalt. Og det skyldes, at der er afsat 100 mio. kr., som udbetales efter først til mølle- princippet. Det betyder til gengæld også, at den forhøjede skrotningsgodtgørelse falder bort, så snart puljen er tom eller senest den 31. december 2021.

 

Find den rigtige skrotpræmie

 

Hvis du ikke når inden den sidste dag i år, så fortvivl ikke, for du kan formentlig stadig få en

skrotpræmie for din dieselbil eller benzinbil.  Hos Stakroge Jern og Metalopkøb ApS kan du få en god skrotpræmie for din bil. De er også ISO14001-certificeret og godkendt til at miljøbehandle skrotbiler. Den aktuelle pris for komplette biler, der er afmeldt, er pt. 2.200 kroner. Prisen er endda inklusiv miljøbehandling.

 

Så tøv endelig ikke med at sende din bil til skrot. Det er både godt for miljøet og din pengepung. Der er flere forskellige regler, når du sender en bil til skrot. En af reglerne er f.eks. at du ikke får udbetalt en skrotpræmie, hvis bilens totalvægt overstiger 3.500 kilo. Du får for eksempel heller ikke udbetalt skrotpræmie, hvis bilen er afmeldt før den 1. juli 2000. Hos Stakroge Jern og Metalopkøb ApS kan du få mere råd og vejledning om, hvad du skal gøre, når din bil skal til skrot.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.