Værd at vide om begravelser

 

For mange kan det være svært at tale om den sidste tid. Når man går ind i livets efterår og måske skal tage stilling til nogle af de svære valg, så som hvordan skal jeg begraves, hvad er vigtigt for mig og hvordan vil jeg gerne afslutte rejsen?

 

Der kan være mange tanker, der presser sig på og derfor kan det være en rigtig god idé at få talt om begravelse i god tid, så man netop ikke skal træffe de tunge valg, når tiden nærmer sig. Der kan nemlig være mange ting, der skal træffes beslutninger om, når den sidste tid kommer.

 

Udfyld ’Min sidste Vilje’

 

Hvor skal begravelsen holdes, hvem skal med, hvad skal der synges og så videre. Og derfor kan det være en rigtig god idé at få talt med familien om, hvordan din begravelse skal være – også selvom det kan være svært. Faktisk så kan du udfylde et dokument, der hedder ’Min sidste Vilje’, som netop tager hul på nogle af de valg.

 

Du kan også tage kontakt til en begravelsesforretning og få hjælp til, hvordan du gerne vil have din begravelse, der kan nemlig være mange ting, der er værd at vide om begravelser. Så som hvilken kiste, hvordan bliver der tager hånd om mine pårørende, hvor meget skal de pårørende involveres etc.

 

En begravelsesforretning vil kunne guide dig og din familie godt igennem forløbet på en nænsom og professionel måde, så du og familien kan føle jer trygge. Det gælder lige fra valg af salmer f.eks. kan de hjælpe jer med, hvilke salmer der normalt hitter eller hjælpe dig med, hvilke andre ting, som du skal være opmærksom på så som, at du efterlader dig forskellige digitale spor, som også skal tages hånd om. Det er langt bedre at tage hånd om de svære beslutninger, mens man stadig kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.