Hold konfirmation i charmerende omgivelser

Står du med en konfirmand der ikke helt selv kan beslutte sig for, hvor selve konfirmationsfesten skal afholdes, så kan det være at du skal overveje om ikke konfirmationsfesten skal afholdes i de charmerende omgivelser der er ved Hyrup Kro.

Man vil jo gerne give barnet den bedste fest

Dagen hvor barnet skal gå over i de voksnes rækker og hvor alting bare skal spille, er en vigtig dag for både barnet men er også en dag, der fylder mere end nogen forældre der ikke har prøvet at afholde en konfirmation før, kan forestille sig.

At denne dag fylder meget for de fleste forældre der for første gang skal prøve at afholde sådan en fest for sit barn, kan have mange årsager. Man vil selvfølgelig gerne som forældre give barnet den perfekte dag, for det er en dag der ret sikkert er blevet set frem til i flere måneder, hvis ikke år.

Få succes med maden og glæd alle aldre i selskabet

Kromenu til selskaber er en succes, når man vil prøve at nå ud til både de unge som de ældre på sådan en dag og det er typisk et bredt spænd på gæsternes alder, der skal tages med til overvejelser. De ældre vil sikkert elske at få god gammeldags dansk mad som sovs og kartofler, mens de yngre gæster måske vil være mere til den lette afdeling.

Her går en kromenu hen og bliver en succes fordi du sammen med kroens personale selv vælger hvad der skal sammensættes af menu. Du kan dermed nå ud til alle gæster og helt uden at du selv skal stå i køkkenet i dagevis, for at nå alle de forskellige retter.

En anden ting der kan være en årsag til succes, ved at afholde en konfirmation udenfor hjemmet er, at der ikke er nogen i selskabet der ellers skal røre en finger. Det vil sige at dit barn og du kan læne jer tilbage og nyde dagen til i tager hjem igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.